08 desember 2006

Vokt Dem for katten

Jeg pleier ofte å snakke med fremmede katter, men denne ungarske pusen - med ett blått og ett gult øye - var ikke mottakelig for mine tilnærmelser. Det kjentes tryggest å stå på en viss avstand å ta bilde...

9 kommentarer:

Jill sa...

Du verden, de var litt lumske, de øynene... Jeg er veldig glad i katter selv, men etter den katta vi hadde som ble så veldig gal, har jeg vært litt mer skeptisk til fremmede katter. Snakker helst med de som kommer bort selv og legger halen oppetter bein :-)

jdawg sa...

"legger halen oppetter bein". jag lär mig nya saker varje dag! jag förstår att du höll dig på avstånd jorid. men den var rätt fräck.

Katrine K sa...

Ha, ha. Jeg hadde nok snakket med denne katten også, jeg, for jeg vet hvordan jeg skal nærme meg skumle katter...

Jill sa...

Hi hi hi! Av og til blir feilskrivinger eller manglende bokstaver i tastingen så bra at man nesten bare bør være stille. "Legger halen oppetter bein" er vel en av de heldigste jeg har hatt på lenge og har nå ledd i flere i flere timer av de mange og absurde betydninger denne setningen har fått. Jeg bare ler og ler, for det som skjer oppe i hodet mitt når jeg hører/leser den setningen er veldig bra, om jeg nå så får si det selv. Det skulle vært en a som avslutning på bein - men det blir jo en helt uvesentlig detalj når feilen ble så mye bedre.

Tøff katt er det uansett!

Jorid sa...

Jill: Ha-ha, jeg tolket det som "beina", og tenkte at du bare var i det poetiske hjørnet og at det var derfor du skrev "bein" :-)
Språk er gøy!

Katrine: Da har du evner jeg gjerne skulle ha hatt :-)

Jdawg: Det var riktig en matcho-katt, og den ville tydeligvis ikke ha en ny, norsk venn. Din katt är nog trevligare :-)

Jill sa...

Jo, det kunne vært, det finnes jo poetiske hjørner selv for meg og du har så rett, så rett, språk er utrolig morsomt!

Vanja sa...

Vilken blick!!! Hoppas att nån säger till mig om jag skulle ha sån uppsyn ;)

Julie K sa...

...men nydelig var den : )

Plask sa...

Jeg tror nok ikke jeg ville tord å sprette bort til den og kose helt med en gang.. Sakte men sikkert, kanskje? Den var unektelig veldig fin og spesiell, den katten.

:-)Plask