23 januar 2007

Babyboom

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal tolke denne overskriften på forsiden av lokalavisen Helgelands Blad. Enten må vel fødeavdelingen være nedlagt eller så er det snakk om en babyboom så stor at sykehuset ikke klarer å håndtere den. Eller er det rett og slett en ny form for resirkulering av aviser?

10 kommentarer:

Mdm Bricolleur sa...

Hehehe, sånne typer av overskrifter ser man mye av i dagbladet også (og helt sikkert vg, men den leser jeg aldri. DB har jo tross alt Magasinet...)
Jeg har tenkt mange ganger på at jeg må begynne å samle på "gullkornene." Det er jo så morsomt!

Pia sa...

Hehe, veldig bra overskrift :-) Det er utrolig hva man kan finne på trykk. Det ser ikke ut som om korrekturlesing før trykk er noe som er så høyt prioritert lenger.

Men, for sånne som synes det er moro med rare overskrifter og tekster på trykk vil jeg anbefale boken "Levende torsk i skiver". Det er to menn som har samlet på rare og morsomme avisutklipp gjennom mange år og for et års tid siden fikk de utgitt en bok med disse. Mye bra underholdning her :-)

Jill sa...

Ja, de må vel ha født i den, altså - ungene må ha falt pladask ned i avisen så snart de kom ut. Og så seks stykk på samme avisen, du. Det var ikke verst.

Jorid sa...

Mdm b: Ja, det er en god ide å samle slike "gullkorn". Det er noen ganger utrolig hva de får seg til å skrive, og veldig ofte er de nok ufrivillig morsomme :-)

Pia: Nei, korrekturleserne er nok blant de første som blir offer for sparekniven. (Sier en som tidligere har lest korrektur..., ikke på aviser, men på bøker). Tror jeg får ta en titt på den boka :-)

Jill: Og ganske fornøyelig når man begynner å visualisere det. Kanskje det kan bli en ny trend...

Julie K sa...

Ha ha ja det var litt av en overskrift. Jeg ler faktisk ofte når jeg ser overskrifter i aviser og blader, mye rart å lese : )

Jorid sa...

Julie: Ja, det er ofte mange morsomme formuleringer. Og det er jo egentlig bra, med tanke på at det ofte er så mye negativt som står i avisen :-)

optimisten sa...

ha ha ha, den var utrolig bra.

Jorid sa...

Optimisten: Ja, den er ganske fornøyelig! Hyggelig at du stakk innom, forresten :-)

Ingvill sa...

Helgelands Blad har mange flotte formuleringer på trykk - det er derfor det er så viktig å få lest avisen så fort som mulig etter at den er gitt ut.... Bra at du koser deg med "blae" også etter snart 22 år i Tigerstaden

Jorid sa...

Ingvill: Hver gang regninga kommer tenker jeg at nå gidder jeg ikke å abonnere lenger, for som regel blar jeg ganske fort gjennom den... Men av og til betaler det seg altså :-)