15 oktober 2007

Hjelp, jeg må ha ny pc...

Min gode, gamle datamaskin er i ferd med å takke for seg etter lang og tro tjeneste. Noe som altså innebærer at jeg må ut og kjøpe en ny, bærbar pc. Men hjelp! Hva slags merke skal man velge, hvilken modell? Gode råd mottas med takk!

8 kommentarer:

Sesselja sa...

Jeg slår et slag for Mac!

leselama sa...

Ta den på tilbud! ;-)

Nydelig pusekatt, for øvrig. Jeg kan nesten høre purringen helt hit... prrrrrr!

Oda sa...

Åh ja, unn deg en Apple Mac. En deilig liten MacBook, for eksempel. Du vil aldri angre. (Bare navnet, ikke sant, for en bokelsker.)

Ikke minst: Du vil aldri trenge enda et tilleggs-et-eller-annet-kort som viste seg å ikke være inkludert. Selv de billigste mac-modellene har det du trenger, det er derfor noen pcer er billigere (fordi de mangler så mye). Ah! Litt skamløs reklame ;-)

Katrine K sa...

Jeg har selv pc, så aner ikke noe om mac. Jeg har Dell og er fornøyd, men alikevel kan det kanskje være smart å kjøpe pc/mac i en butikk der det går an å komme tilbake hvis den må repareres. Jeg har brent meg på at det ikke er så lett å få teknisk hjelp til ting man har kjøpt via nettbutikk...

Hobbyfilosofen sa...

Relevante spørsmål:
1) Hvor mange penger har du (som du vil bruke på datamaskin)?
2) Hva skal du bruke den til?
3) Tar du den ofte med på reise?
4) Bruker du den ofte der det ikke er strømuttak?

Når det gjelder Dell har jeg også god erfaring, og jeg hadde "support-avtale", så når jeg fikk problemer kom det en tekniker og fikset (byttet hovedkort, tror jeg).

Lett er det ikke. Fortell gjerne hvordan det går... ;-)

Mdm Bricolleur sa...

Du kan jo lese om Beibi på bloggen min ;) Jeg fikk min Fujitsu Siemens Amilo idag, men den er stooooor, men veldig bra, og veldig mye for pengene! Men om du skal gå mye rundt med den bør du nok satse på noe mindre...

Oda sa...

Og det fine med mac er at behovet for support så godt som forsvinner (sammen med behovet for manualer, siden det meste er selvforklarende), og at du ikke trenger virusprogram (mac-virus er ekstremt sjeldne, for alle praktiske formål kunne jeg skrive: finnes ikke).

Jorid sa...

Alle: Tusen takk for tips og gode innspill. Det jobbes med saken...