01 juni 2008

I de rette omgivelser


Visst kunne man formulere vakre, kloke tanker hvis man hadde et skrivebord som Selma Lagerlöfs på Mårbacka. Eller er det å mangle et staselig skrivebord bare nok en dårlig unnskyldning for ikke å skrive?

Uansett er fantastiske Mårbacka vel verdt et besøk.

6 kommentarer:

Johnny sa...

Hej Jorid, kul att se dig igen :-) Jag har inte varit där, men kanske borde planera in ett besök no da. Välkommen att hälsa på mg på Nederbirden igen. Om du vill alltså. Hoppas allt är bra med dig.

Inkan sa...

Å jag har varit där flera gånger (jag älskar huset) och även tjuvsuttit ( fy.fy) och så har jag jagat spöken på Mårbacka mitt i natten tillsammans med en studieven. Vi bodde i närheten.

Katrine K sa...

Vakkert skrivebord. Ja, jeg vet neimen ikke om det hadde vært lettere å skrive med et slikt skrivebord...-jeg tenker på alle de flotte store bildene skulle ha laget bare jeg hadde et digert atelier...

leselama sa...

Ærlig talt hadde jeg nok savnet dataen. ;-)

Spectatia sa...

Ja, Mårbacka er verdt et besøk. Bare den flotte hagen og de vakre omgivelsene får en jo til å henfalle i drømmerier. Helt til påfuglene i buret på gården skriker så man hopper høyt. ;-)

Jorid sa...

Johnny: Glad for at du er tilbake på bloggen - jeg følger med og leser. Og i september kommer jeg til Göteborg :-)

Inkan: Oj, jagat spöken på Mårbacka! Jeg kan nesten ikke tenke meg noe mer spennende :-)

Katrine: Ha-ha, ja jeg tror du er inne på noe der...

Leselama: Jeg tror nok også jeg hadde savnet dataen, ja ;-)

Spectatia: Fikk dessverre ikke utforsket hagen, det regnet sånn da vi var der. Men så har jeg jo en god unnskyldning for å dra tilbake!